Nota legal

En compliment del que preveu l‘article 10 de la Llei 34/2002, d‘11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerc Electrònic, s‘informa que aquest lloc web i els dominis ctronixx.com, son propietat de Ctronixx SLU, amb CIF B55072888 empresa domiciliada a C/ Amadeu Vives,1, 17300 Blanes, Tel +34 972 336 574, Email:info@ctronixx.com

Propietat intel-lectual

La totalitat del contingut d‘aquest lloc web, ja siguin textos, imatges, so, marques, logotips o altres elements, aixi com la seva estructura, disseny, combinacions de colors o forma de presentació dels materials, estan protegits per drets de propietat intel-lectual que l‘usuari d‘aquest lloc web ha de respectar. No és licita la seva transformació o alteració, comunicació pública o qualsevol altra forma d‘explotació per qualsevol procediment.

Protecció de dades

En compliment de l‘article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Ctronixx SLU informa que les dades dels usuaris d‘aquest lloc web són tractades amb el màxim de confidencialitat. Seran utilitzades únicament per a respondre a les sol-licituds d‘informació o per a elaborar els pressupostos sol-licitats. No seran enregistrades en cap fitxer ni cedides a tercers sense el consentiment dels seus titulars.

Exempció de responsabilitat en els enllacos

Ctronixx SLU no es fa responsable de les informacions, conceptes i opinions que siguin emesos, publicats o distribuits a través del seu lloc web per mitjà d‘enllacos (links) amb altres pàgines, o de qualsevol dels serveis que es vinculin o relacionin en les pàgines web enllacades.

Design